İl Başkanı Mehmet Akif Aras, İl Yöneticileri, Laçin İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, eski dönem ilçe yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı kongrede, konuşan MHP İl Başkanı Aras, şu günlerde, Türk milletine diz çöktürmek emelinde olanlar ve bağımsızlığına zincir vurmak isteyenlerin sıraya dizildiğini anlatarak, günden güne büyüyen sorunların insanları bunalttığını ve umutlarını kararttığını belirtti.

Ülkede son yıllarda yaşanan buhranların, Türk Milliyetçilerine milli bir sorumluluk yüklediğini belirten Aras, “Buhranlar ne denli ağır, şartlar ne kadar zor olursa olsun, Partimizin etrafını saran kuşatma yarılmıştır.  15 Temmuz darbe kalkışması bertaraf edilmiştir. 16 Nisanda Ülkemizdeki sistem tıkanıklığı aşılmış, ülkemizin önü açılmıştır” dedi.

Tarih boyunca olduğu gibi şimdi de Türk milletinin sinsi ve alçak operasyonlara teslim olmayacağını belirten Mehmet Akif Aras, 16 Nisan tarihinde yapılan halk oylamasına gölge düşürmek için kargaşaya yatırım başladığını kimsenin kaos bezirganlığı yapmaması ve sokaklardan medet ummaması gerektiğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin hem 15 Temmuz’da, hem 16 Nisan’da üstlendiği milli sorumluluğu vakarla yerine getirdiğini anlatan Aras, “Milliyetçi Hareket Partisi önümüzdeki yeni dönemde ülkesi için, milleti için ve demokrasisi için siyasette ve TBMM’de üzerine düşen her görevi eksiksiz yapacaktır” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim