Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Kadir Erol’u ziyaret eden öğrenciler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde, okul hakkında bilgi alarak sohbet etti.

Lise öğrencileri, yaklaşan sınav öncesi, tercihlerini yaparken dikkat etmeleri gereken konular, üniversite öğrenciliğinin avantajları, dört yıllık bir fakülteye geçiş olanakları, dersler, kazanımlar ve barınma gibi konular hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Sosyal tesisler, yemekhane, kantin ve spor alanı öğrencilere gezdirilirken üniversitenin burs imkânlarından; öğrenim bursu, yemek bursu ve kısmi zamanlı olarak öğrencilerin çalışmasına olanak sağlayan kısmi zamanlı burs hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

Meslek Yüksekokulunda bulunan derslikler ziyaret edilirken, Meslek Yüksekokulu’nda uygulanan Çift Anadal Programı sayesinde öğrencilerin aynı anda iki program okuyarak çift diplomaya sahip olabilecekleri, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında üniversitenin meslek yüksekokullarında uygulanacak İşyeri Uygulaması Eğitimini merkeze alan 3+1 modeli hakkında da bilgi verildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim