Yurt Müdürlüğü sosyal faaliyetler ve konferans salonunda düzenlenen Uyum programına Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, yurt personeli ve yurtta kalan öğrenciler katıldılar.
Osmancık Yurt Müdürü Şevket Anar, “Öğrencilerimiz geçen yıl okul ile yurt arasında kalan toprak yol nedeniyle yazın tozlu, kışın çamurlu bir halde büyük sıkıntı yaşadılar. Bu öğretim yılında Belediye Başkanımız Hamza Karataş, AK Parti İlçe Başkanı Cafer Karlı ve Karayolları 71. Şube Şefliği ve yurt personellerinin katkılarıyla toprak yolumuz sıcak asfalt çalışmasıyla modern bir görünüme kavuştu. Katkı ve yardımlarından dolayı Osmancık Belediye Başkanımız Hamza Karataş ve AK Parti İlçe Başkanı Cafer Karlı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım” dedi.
Belediye Başkanı Hamza Karataş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel ve İlçe Başkanı Cafer Karlı öğrencilere hitaben yaptıkları konuşmalarda yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileklerini ilettiler. (İHA)
Editör: TE Bilisim