Kızılırmak Sahilinde düzenlenen iftara Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Başbakanlık Başdanışmanı Lütfi Akça, Osmancık Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu, Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Osmancık Cumhuriyet Başsavcısı Enver Baltürk, AK Parti Çorum il başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Cafer Karlı, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İftardan sonra bir konuşma yapan Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Ramazan ayında dostlukların pekiştiğini, paylaşma ve yardımlaşma duygusunun geliştiğini söyledi.
Ramazan ayında birlik ve beraberliği güçlendirmek, Osmancık halkı ile bir arada oruç açmak için kardeşlik iftarı düzenlediklerini kaydeden Karataş; "Bu mübarek günler içerisinde sizlerle bir arada, büyük bir aile olarak aynı sofrada oruç açmanın hazzını yaşıyorum. İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı ve bu iftar sofraları bizlerin bir araya gelmesine, kaynaşmasına vesile oluyor. Buraya gelerek bu güzel sofrayı oluşturan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle önümüzdeki Kadir gecenizi ve Ramazan Bayramını da şimdiden tebrik ediyorum. Burada birlikte oruç açtığımız herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.




Editör: TE Bilisim