500 milyon TL’lik bir yatırımla Kırkdilim’in tünel ve viyadüklerle geçileceğini kaydeden Karadağ, Kırkdilim Projesi’nin Cumhuriyet tarihinde Çorum’a yapılan en büyük yatırım olacağını bildirdi.

AK Parti Osmancık İlçe Başkanlığının 5. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongresine katılan AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, gençliğin önemi üzerinde durdu.

“Gençlik bizim dinamizmimizdir” diyen Karadağ, gençlerin siyasette en aktif şekilde yerinde yer almaya devam edeceğini vurgulayarak, “Diğer partiler gençlerin enerjilerine göz dikerken, AK Parti gençlerin enerjisine ve heyecanına taliptir” ifadesini kullandı.

“Biz bu davanın ve Recep Tayyip Erdoğan’ın adamıyız. Biz fani insanlar değil baki insanlar davasıyız” diyen Karadağ konuşmasında şöyle dedi:

“Gençler dik durdukça bizi kimse yolumuzdan çeviremeyecek.

Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik.

İnanıyorum ki gençlik kendisine yakışanın en iyisini bulmaya, imar etmeye azimlidir, kararlıdır; bundan sonra da bunun adımlarını atacaktır.

Bizim yoldaşımız millettir. Milletimizle beraber yürüdüğümüz müddetçe bizi yolumuzdan ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

Kurulduğu ilk günden itibaren siyasete gençliğin ruhunu ve dinamizmini katan, yönetime gençliğin azim ve kararlılığını getiren AK Parti’nin Türkiye’ye yaşattığı bahar mevsimi hiç şüphesiz sizin eserinizdir.

Bizim ana kademe kongrelerimiz kadın ve gençlik kolları kongrelerimiz büyük bir coşkuyla geçmektedir.

Ak Parti niye başarılı bizim en büyük sevgimiz en büyük coşkumuz Recep Tayyip Erdoğan’a sevginizden ve teşkilat terbiyemizden kaynaklanıyor.

Şükürler olsun Allah’ı Teala’ya teşekkürler siz gençlerdir.

Bizim gençlik hususunda çok daha büyük düşünme çok daha büyük önem ve ehemmiyet veriyoruz.12. Gençlik kolları Kongremizi gerçekleştiriyoruz.

Bir hafta içinde kongrelerimizi bitiriyoruz.

Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız nezdinde örnek teşkilat olarak yolumuza devam ediyoruz.

Bunu başarı, milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın, ilçe başkanlarımızın, il genel meclisi üyelerimizin hepimizin başarısıdır. Teşekkür ediyorum.

Osmancık’a bu ay içerisinde doğalgaz verilecektir. Bu başarı teşkilatlarımızın uyum içerisinde çalışması ve halkımızla birlikte olması neticesinde gerçekleşmektedir.

Alnımız ak göğsümüzü gere gere köylerimize gidebiliyoruz.

Kamil yolunda ne eziyetler çekmiştik.

Ak Parti geldiğinde iflasın eşiğindeki Türkiye’den bugünlere geldik. Şükürler olsun.

500 milyon lira para aktarılarak Osmancık yolu Kırkdilim geçişini artık tünel ve viyadüklerle geçeceğiz.

Bu yatırım Cumhuriyet tarihinde yapılan en büyük yatırımdır.

Cumhurbaşkanımız önce 25’e, şimdi 16 Nisan’da 18 düşürerek gençlerimizi kazanmaya devam ediyoruz. Bu özgürlüktür.

Gençlerimiz geçmişte yaşanan olayları bilmiyor. Çünkü o zaman iktidarı yoktu Gençlerimiz Ak Parti geldiğinde daha yeni doğmuş veya ufaktı.

Üç görevimiz var, koordinasyon milletvekillerimizin yaptığı çalışmaları halkımıza anlatmak.

Bu ülkenin ve partinin geleceği sizlerin elinde.

Ömer Arslan kardeşimize ve yönetimine teşekkür ediyor, yeni seçilen Yunus kardeşimize ve ekibine şimdiden hayırlı olsun diyor daha yükseğe taşıyacağına inanıyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim