Osmancık Organize Sanayi Bölgesi oluşturulduğunu ve gerekli altyapısının tamamlandığını kaydeden Uslu, “Artık müracaatlar kabul ediliyor. Osmancık’a iktidarımız boyunca 1.3 milyar liralık yatırım yapıldı. Osmancık daha fazlasına layık.

Bütün bu hizmetleri yapabilmenin yolu ve şartı, istikrarın devam etmesine bağlı” diyerek, istikrar bitmesi halinde hizmetlerin de gelmeyeceğini dile getirdi.

Osmancık’ın tüm seçimlerde Ak Parti’ye inandığını ve güvendiğini belirten Uslu, “Bu inancı ve güvenci hiçbir zaman boşa çıkarmayacağız.

Taşeronu sona erdirdik, mevsimlik çalışanlar 9 ay 29 gün çalışacak. 110 bin memur daha kamuya alınacak. Derdimiz devleti obezite yapmak değildir. Bu aziz milletimizi namerde muhtaç olmaktan kurtarmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

KHK İÇİN 1931’DE ÇIKAN KANUNU GÖSTERDİ

Kamuoyunda özellikle muhalefetin sert tepkisine yol açan son KHK ile ilgili de konuşan Uslu, 1931 yılında çıkan bir kanunu örnek göstererek son çıkartılan KHK’yı savundu. Uslu “1931’de çıkan kanun savunuluyor ancak Recep Tayyip Erdoğan çıkardığında ‘Türkiye’de diktatörlük var’ diyorlar” ifadelerini kullanarak, hukuk devletinde bu tür düzenlemelerin olabileceğini savundu. (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim