Edinilen bilgiye göre önceki gün akşam saatlerinde İ.G. (37) yönetimindeki otomobil ile Osmancık ilçesi istikametinden Çorum istikametine seyir halinde iken Laçin-Osmancık Karayolu’nun üçüncü kilometresinde Bahçelievler Mahallesi mevkiinde şerit ihlali yapması nedeniyle karşı istikamette seyir halinde bulunan Y.Z.(27)) yönetimindeki otomobil ile çarpışması sonucu kaza meydana geldi.

Kazada otomobil sürücüleri ile birlikte otomobillerde yolcu olarak bulunan toplam 9 kişinin hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandığı, yaralıların sevk edildikleri Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındığı, ayrıca olayla ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatıyla tahkikata başlandığı vurgulandı.

Sungurlu’da meydana gelen trafik kazasında da bir kişi yaralandı. Sungurlu’dan Alaca istikametine seyir halinde bulunan C.B. (44) yönetimindeki otomobil Küçükekmekçi köyü mevkiinde, dikkatsizlik tedbirsizlik nedeniyle aynı istikamette seyir halinde bulunan O.C.(62) yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Kazada araçlarda yolcu olarak bulunan B.Ç.(49) hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanarak Alaca Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim