Milletvekili Ceylan, Osmancık’ta yol üzerindeki Toprak Sanayicileri Kooperatifi Başkanı Yakup Karaca’nın sahibi olduğu Asya Toprak Sanayii’ni ziyaret etti.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı İdris Keskin ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Muharrem Eker’in de hazır bulunduğu ziyaretlerde işçilerin sorun ve taleplerini alan Ceylan, 24 Haziran seçiminde de partisine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Büyük bölümü Sinop’un Boyabat ilçesinden gelen işçilerle yaptığı sohbet esnasında Sinop Milletvekili Nazım Maviş’i arayan Ceylan, Maviş’e telefonda hemşerileri ile birlikte olduğunu söyleyerek onların selamlarını iletti.

Tuğla ve kiremit sektöründe çalışan işçilerin zor şartlar altında çalıştığını kaydeden Milletvekili Ceylan, “Hükümetimiz öncesi asgari ücret 154 TL’ydi, şimdi ise 1600 TL. Biz iktidara geldiğimiz günden bugüne ise her zaman işçinizin hakkını koruduk. İşverenlere de yaptığımız destek ve teşviklerle işçimizin alın terini alması için çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

İşçilerle yaptığı sohbet ve konuşmanın ardından toprak sanayisi iş adamları ile de kısa görüşmeler yapan Ceylan, gündemi değerlendirdi.

Yakup Karaca ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Milletvekili Ceylan’a teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim