SKM, İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları ile bir araya gelen Ceylan ve Karadağ, referandum süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

16 Nisan halk oylaması için AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve İl Başkanı Mehmet Karadağ'ın beraber saha çalışmaları devam ediyor.

Ziyarette Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, Ak Parti Osmancık Kadın Kolları Başkanı Fazile Gülden Tokel, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, ilçe yöneticileri ve partililer hazır bulundu.

BÜYÜK TÜRKİYE YOLUNDA YÜRÜMEYE “EVET”

16 Nisan'a sayılı günler kaldığını ifade eden Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Çalışmalarımız daha da hızlandı ve yoğunlaştı. Çorum'un her karışını adım adım dolaşıyoruz. Esnafımızla, hanımlarımızla, çocuklarımızla gençlerimizle ve büyüklerimizle buluşuyoruz. Elhamdülillah Çorum iyi bir durumla, dinç, dinamik bir durumla yüzde yüz evet diyerek sahipleniyor, destekliyor. Biz 16 Nisan'da Çorum'u birinci yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Türkiye’nin 15 Temmuz’da milletin direnişi sayesinde büyük bir tehlike atlattığını söyleyen Ceylan, “Ülkemiz büyük bir bölünme ve işgal tehlikesini milleti ve devletiyle bertaraf etti. 15 Temmuz ihanetini planlayanlar zannettiler ki o güne kadar olduğu gibi kalk borusu çaldığında idareciler o günün eski siyasilerinde olduğu gibi şapkalarını alıp giderler. Fakat yanıldılar. Milletiyle birlikte Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız şapkasını alıp gitmedi ve dimdik ayakta durarak direnişle karşıladı ve engelledi. 15 Temmuz’da yapamadıklarını 16 Nisan’da yapmak istiyorlar. Bölücü örgütlerle Avrupa ülkeleri hep birlikte farklı bir çalışma yürütüyorlar. Muhalefet duygusuyla buna hayır diyenleri anlamaya çalışırız ama Büyük Türkiye yürüyüşünü engellemek isteyenler hep birlikte hayır diyorlar. Global sömürü düzeninin devam etmesi için Türkiye’nin ayağa kalkmasını istemiyorlar. İstiyorlar ki Türkiye gönül coğrafyasını kapatsın. Milletimiz her şeyin farkında. Bunların hayır demesine milletimiz hiçbir zaman takılmadı. Milletimiz kalkınma yolunda, yeniden Büyük Türkiye yolunda yürümeye evet dedi” ifadelerini kullandı.

“OSMANCIK’TAN GÜÇLÜ BİR ‘EVET’ BEKLİYORUM”

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ da, referandum çalışmalarına devam ediyor. 300 teşkilat mensubuyla sahalarda olduklarını belirten Karadağ, “hedef kitleniz kararsızlar olsun. Çalışmalarınızı bu kitleler üzerinde yoğunlaştırın. Yeni sistemle sadece Cumhurbaşkanlığı makamını değil, aynı zamanda Meclis de güçleniyor. Referandum bir ‘Evet-Hayır’ meselesi değildir. Mesele memleket meselesidir. Bu nedenle referandumda Osmancık ilçesinde de güçlü bir ‘Evet’ bekliyorum” dedi.

Osmancık’ın AK Parti ve AK Parti'nin Kurucusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ifade eden İl Başkanı Karadağ, "AK Parti olarak girdiğimiz her seçimde Osmancık’ta büyük destek gördük. İnanıyorum ki Osmancık 16 Nisan referandumunda da vereceği ‘Evet’ oylarıyla sandıkları patlatacaktır" diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim