Osmancık ilçesine huzurevi yapılmasıyla ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile görüşmelerin tamamlandığını kaydeden Başkan Karataş, binasının hayırsever işadamı Rıfat Göbel tarafından yaptırılmak üzere 100 yataklı Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açılmasıyla ilgili onayın alındığını kaydetti.
Başkan Karataş, arsa tahsisinin tamamlandığını ve sürecin protokol aşamasına geldiğini belirterek "İlçemizde Huzur Evi açılmasıyla ilgili yoğun bir talep vardı. Hayırsever İş Adamımız Rıfat Göbel, Osmancık için böyle bir hayra talep oldu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile görüşerek talebimizi ilettik. Olumlu sonuç alınınca İl Müdürlüğümüz ile birlikte Koyunbaba Mahallesinde bir yer belirleyerek arsa tahsisini gerçekleştirdik. İnşallah hayırsever işadamımızın büyük desteği ile ilçemize bir Huzurevi kazandırılmış olacak” dedi.

HAYIRSEVER İŞADAMI YAPTIRACAK
Huzurevi binasını Hayırsever İşadamı Rıfat Göbel’in yaptıracağını belirten Başkan Karataş “İlçemize daha önce bir okul ve bir cami kazandıran hayırsever İşadamımız Rıfat Göbel, böylesine önemli bir hizmetin daha kazanılmasını sağlamış olacak. Hayırseverlerimizin şehrimize sağladığı katkı yapılan eserlerle sabit. Osmancık’ın gelişmesinde büyük rolü olan hayırseverlerimize, özellikle de Huzurevinin ilçemize kazandırılmasına vesile olan Rıfat Amca’ya, teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Editör: TE Bilisim