O günün şartlarında il merkezinde bile gazete yayınlamada zorluk yaşanırken ilçede 22 yıl önce bir gazete çıkaran ve kesintisiz yayınını sürdüren Emekli Hava Astsubay Orhan Güçlü, vefatının birinci yıldönümünde meslektaşları tarafından unutulmayarak mezarı başında anıldı.

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti yönetimi tarafından düzenlenen anma programına ilçede görev yapan gazeteci meslektaşlarından, Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere, İhlas Haber Ajansı Temsilcisi İsmail Kabakdere, Osmancık Gazetesi İmtiyaz Sahibi Özkan Özçelik, Osmancık Gazetesi Çalışanları Yılmaz Yolcu ve Sema Uzar ile kızları Hatice Güçlü, Eser Güçlü, Canan Aksu, dünürleri Emrullah ve Hafiza Aksu çifti ile yakını olan Belediye Meclis Üyesi Kadir Delibaş ve eşi Asuman Delibaş katıldı. Anma programına, Osmancık Gazeteciler Cemiyeti üyeleri DHA Temsilcisi Mustafa Ulusoy, AA Temsilcisi ve Osmancık Belediyesi Basın Danışmanı Emrah Akıllı, Osmancık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Işık mazeretleri dolayısıyla katılamadı.

Orhan Güçlü´nün mezarı başında yapılan anma programının ardından Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selma Çetindere´nin organizasyonu ile Grand Dost Otel Restoranında birlik ve kaynaşma yemeği düzenlendi.

Yemek programında kısa konuşma yapan Çetindere, “Bir ilçede gazetecilik yapmanın zorluklarını yaşamamızın yanı sıra güzelliklerini de hep beraber yaşayarak paylaşıyoruz. Orhan amcamızın vefatının birinci yıl dönümünde meslektaşlarımızla, hem Orhan amcamızı yad etmek, hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla bugün bir araya geldik. Cemiyetimiz, bu aşamadan sonra ilçemizde görev yapan meslektaşlarımızın birlik ve beraberliklerinin pekişmesi noktasında yüklendiği misyonunu yerine getirmek için çaba sarf ederken, çalışmalarında ve zor zamanlarında her daim yanlarında olacaktır” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim