Yemekte konuşan Osmancık Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Atila Çağlar, özellikle acil ambulans şoförlüğün önemi ve zorluğundan bahsetti. Şoförlerin zaman kavramı olmadan, yeri geldiğinde kendi özel hayatlarından taviz vererek özveriyle bu görevi ifa ettiklerini belirten Çağlar, özverili çalışmaları için Ahmet Köybaşı ve Şerafettin Narlıca'ya teşekkür ederek, güzel bir emeklilik hayatı geçirmelerini temenni etti.
Başhekimi Op. Dr. Yüksel Yücel tarafından hizmetlerinden dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi. Yücel, hastaneye verdikleri hizmetlerden dolayı Ahmet Köybaşı ve Şerafettin Narlıca'ya teşekkür ederek, sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik hayatı diledi.
Yücel, “Bu güne kadar yapmış oldukları çalışmalar nedeni ile teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamlarında sağlık, huzur ve mutluluklar diliyor, bizleri unutmamalarını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.
Yemekte ayrıca Başhekim Yardımcısı Dr. M. Umut Bozkurt, İdari ve Mali İşler Müdürü Atila Çağlar, Müdür Yardımcısı Mustafa Demirci ve Müdür Yardımcısı İzzet Penpe tarafından, halen şoför olarak görev yapmakta olan; Sabit Arslaner, Mustafa Gökçe, Ali Osman Vanlı, İbrahim Ünlü Sadık Demirci ve ATT Mehmet Gümüş'e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim