T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı denetiminde ülkede periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olan TÜVTÜRK, en yeni istasyonunu Çorum’un Osmancık ilçesinde faaliyete açtı. Böylece ülke genelindeki TÜVTÜRK İstasyonları’nın sayısı gezici istasyonlarla birlikte 313’e çıktı. Araç sahiplerinin muayenenin tüm sürecini izleyebildikleri özel bekleme salonunun da bulunduğu Osmancık İstasyonu’nda her türlü aracın muayenesi yapılabiliyor.
TÜVTÜRK’ün müşteri hizmetleri kalitesini yükseltmek için araç sahiplerinden gelen tüm talep ve önerileri değerlendirmesi kapsamında hizmete giren Osmancık İstasyonu, bölgede her cins aracın da muayenesinin daha kolay ve hızlı biçimde yapılmasını sağlayacak. Yeni istasyon, ağır ticari araçların da muayenesi için tasarlandığından, bölgedeki lojistik sektörü için de büyük kolaylık getiriyor olacak.
Yeni hizmete giren 2 kanallı araç muayene istasyonu ile birlikte TÜVTÜRK’ün Çorum’daki sabit istasyon sayısı üçe yükseldi. TÜVTÜRK’ün Çorum’da ayrıca 1 gezici araç muayene, 1 gezici traktör istasyonunun yanında, Çorum il merkezinde ve Sungurlu ilçesinde de istasyonu bulunuyor. Böylece TÜVTÜRK’ün Çorum’daki toplam istasyon sayısı da 3’e yükselmiş oldu.
Araç sahipleri, Çiftlikler Mahallesi Gökbel Bağlar Küme Evleri 29/4 Osmancık Çorum’da bulunan Osmancık İstasyonu için www.tuvturk.com.tr internet sitesinden veya TÜVTÜRK çağrı merkezinden randevu alabileceği gibi, işlemlerini randevusuz olarak da gerçekleştirebilecek.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim