Osmancık’ı gezen Ceritoğlu ile Karadağ, sabahın erken saatlerinde dükkanlarını açan esnaflarla sohbet etti. Esnaf ziyaretinden sonra AK Parti Osmancık İlçe Başkanlığını ziyaret eden Ceritoğlu, İlçe Başkanı Cafer Karlı’dan ilçede yapılan teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ceritoğlu ile Karadağ daha sonra Osmancık’ta 65 muhtarla Gemici Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek karşılıklı sohbet etti. Osmancık ilçe ve köy muhtarları, sorunlarını ve isteklerini Milletvekili Kurt ve İl Başkanı Karadağ’a ilettiler, yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Muhtarların tek tek taleplerini dinleyen Ceritoğlu, not alarak ilgili birimlere telefonla gerekli talimatları verdi. Osmancık’ı kendi ilçesi olarak kabul ettiğini belirten il Başkanı Mehmet Karadağ, “Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız liderliğinde nice hizmetler yapmaya, ülkemizi kalkındırmaya sizlerle birlikte devam edeceğiz” dedi.

Eski günlerin geri de kaldığının ifade eden Karadağ, “Bizler birlik ve beraberlik içinde olup daha çok hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Kanalizasyon, içme suyu, sulama suyu vb. çalışmalar %100 oranında tamamlandı. AK Parti gelinceye kadar hiçbir ilçemizde ve köylerimizde kanalizasyon vb. çalışmalar yapılmamıştı. Şükürler olsun iktidarımız tamamladı” ifadelerini kullandı.

Siyasetçiler olarak milletin emrinde olduklarını kaydeden Karadağ, “Cumhurbaşkanımız bize şunu emrediyor. O nasıl milletinin hizmetkarı olduysa bizler de sizlerin hizmetkarı olacağız. Bu bir devlet millet kaynaşması, siyasi içerikten ziyade iktidar partisinin Milletvekili ve İl Başkanı ayağınıza gelip sorunlarınızı dinliyor” diye konuştu.

Bayan muhtarlar Merkez Muhtarı Aysel Bulduk ve Kum Baba Köyü Muhtarı Sultan Aslan ise Ceritoğlu’na hemcinsleri olduğundan dolayı özel ilgi gösterdi.

Milletvekili Ceritoğlu ile İl Başkanı Karadağ’a Osmancık İlçesi ziyaretlerinde Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tuzcu, AK Parti İlçe Başkanı Cafer Karlı, yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı eşlik etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim