Milletle elele vererek başlatılan yürüyüşün 15. yılına girdiğini dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Karlı, 2001 yılından beri insana saygıyı, adaleti, insan onurunu korumayı ve halka hizmeti esas alan partilerinin Türk´ü, Kürdü, Laz´ı, Alevi´si, Sünni´si ile bütün vatandaşları kucaklayarak büyük reform ve sessiz devrimler gerçekleştirdiğini dile getirdi.
Partilerinin 15 yıl boyunca azimle, durmadan, şevkle çalışarak, yaratılmışların en güzeli olan insana hizmet etmeye devam ettiğini vurgulayan Cafer Karlı, “AK Parti’nin yolunu milletimiz çizmiştir. Bu sebeple partimiz kapısını millete hiç kapatmadı. İktidarda olduğu süre boyunca, halkın refah seviyesini yükselten, Türkiye’nin imajını değiştiren ve ülkeye çağ atlatan projelere imza atan AK Parti’ye, milletimizin artan teveccühüyle, her seçimde oyunu artırarak, 2023 hedeflerine milletimizle birlikte yürüyoruz. AK Partimiz, bu yolda çok zorlu mücadelelerden geçmiştir ama yılmamıştır. Çünkü AK Partili olmak büyük Türkiye sevdalısı olmaktır ve bu uğurda korkusuzca, aşkla, gururla, imanla ve hiç yılmadan çalışmakta gereklidir. AK Parti her zaman halkının yanında olmuş, hizmeti halkının ayağına getirmiştir” dedi.
Kurucu Genel Başkanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye değil dünya partisi olma hedefini yakaladıklarını belirten Karlı, AK Parti neferleri olarak gece gündüz demeden çalışıp, millete ve ülkemize hizmet üretmeye, topyekûn ülkeyi ileriye götürme adına milletle omuz omuza hareket etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim