AK Parti eski İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanlığı görevini bırakması nedeniyle teşekkür ziyaretleri kapsamında Osmancık ilçesini ziyaret etti. Ceylan, beraberindeki partililerle birlikte Osmancık Belediyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Hamza Karataş ile bir süre görüştü.
25 Ocak’ta yapılan güzel bir ortamda, düğün havasında yapılan İl Kongresi ile birlikte görevini noktaladığını hatırlatan Ceylan, alnı açık, başı dik bir şekilde görevini Av. Rumi Bekiroğlu’na devretmenin gururunu yaşadığını, görevi boyunca hiçbir partilinin başını yere eğdirecek iş yapmadığını, yanlış işlere de müsaade etmediğini, davayı en iyi şekilde temsil ederek, millete hizmet etmenin çabasında olduklarını kaydetti.
Ceylan, “Bizlere her konuda destek oldunuz, bu davaya birlik ve beraberlik içinde hizmet ettik. Bundan sonra da hep birlikte yola devam edeceğiz. Makamlar gelip geçicidir. Bizler koltuk sevdası peşinde değiliz, partililerimiz, halkımız ne görev verirse orada oluruz. Yola bu dava ile başladık, bu dava ile devam edeceğiz. Bundan sonra da yanınızda olmak, sizlere destek olmak boynumuzun borcu” dedi.
Belediye Başkanı Hamza Karataş ise Ceylan’ın büyük fedakârlıklar yaparak görevini yerine getirdiğini belirterek, “AK Parti, dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu, büyük bir teşkilat. Bu teşkilatta il başkanlığı yapmak görüldüğü gibi kolay değil. Sizler zoru başardınız” dedi.
Başkan Karataş, Ceylan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki siyasi hayatında da başarılar diledi.
Ceylan ve beraberindekiler daha sonra belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim