AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Yıldız ve İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Şener, Çorum Milletvekili, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı TBMM'deki makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Ziyaret sırasında Osmancık'a yapılan hizmetler, bundan sonraki dönemlerde yapılması planlanan çalışmalar, geleceğe yönelik plan ve projeler ile ilçenin sorunları, talepleri ele alınarak, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Osmancık İlçesi'nin gelişmesi, kalkınması, büyümesi için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerinin altını çizen Ceylan, “Türkiye'nin güçlenmesini, dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer almasını, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dünya lideri olmasını çekemeyen, ekonomimizi çökertmek, ayağımıza pranga vurmak isteyen bazı düşman çevreler, Türk milletini birbirine düşürmek için elinden geleni yapıyor. Uyanık olacağız, aklı selim davranacağız ve kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştireceğiz.” diye konuştu. 

Hükümetin bahar aylarında terör örgütlerine karşı büyük bir temizlik harekatı yapacağını vurgulayan Ceylan,  “Terörün her türlüsünün kökü kazınana kadar mücadelemize devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

(Selda FINDIK)

Editör: TE Bilisim