Belediye Başkanı Hamza Karataş, Çay Mahallesinde çevre düzenleme çalışması yapılan Gemici Mezarlığı ile Koyunbaba Mahallesinde inşa edilen Osmancık Belediyesi Yeni Hizmet Kampüsü inşaatında incelemelerde bulundu.
Çay Mahallesinde bulunan ve ilçenin ikinci büyük mezarlığı olan Gemici Mezarlığındaki çalışmaları denetleyen Başkan Karataş, “Burası ilçemizin ikinci büyük mezarlığı. Genellikle Gemici, Çay ve Gürleyik Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yakınları buraya defnediliyor. Burayı daha güzel bir alana dönüştürmek için çevre düzenlemesi çalışması başlattık. Mezarlığın çevre duvarları tamamen yenilenecek. Mezarlık içerisindeki hizmet binasında da tadilat yapılıyor. Çevre yollarıyla ilgili çalışmalarımız da var. Bu çalışmaları kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

İTFAİYEYE MODERN HİZMET BİNASI
Koyunbaba Mahallesinde inşa edilen Osmancık Belediyesi Yeni Hizmet Kampüsü inşaatında da incelemelerde bulunan Başkan Karataş, daha verimli hizmet üretmek amacıyla bazı birimleri tek çatı altında toplamayı hedeflediklerini kaydetti.
Bu amaçla Yeni Hizmet Kampüsünün inşa edildiğini belirten Karataş “Özellikle Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü buraya taşınacak. Teknik birimler bir çatı altında toplanmış olacak. Böylelikle bu birimlerin koordineli çalışması teşvik edilmiş olacak. Teknik birimler arasında gerek araç gereç açısından gerekse koordinasyon açısından bir bütünlük sağlayarak daha etkin ve daha verimli hizmet üretmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
Başkan Karataş, Belediye Hizmet Kampüsü içerisinde yeni itfaiye binasının da yer aldığını belirterek Osmancık İtfaiyesinin modern bir hizmet binasına kavuşacağını kaydetti.
Editör: TE Bilisim