Başkan Karataş, AK Parti Osmancık İlçe Yönetimi ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Necmettin Tatar’ın da katıldığı toplantıda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Karataş, yapılacak çalışmalarla ilgili partililerle fikir alış verişinde bulundu.
İlçeyi geleceğe hazırlamak amacıyla önemli yatırımlar yaptıklarını kaydeden Karataş, şehrin gelecek 50 yılını şekillendirecek projelerin ihale edilerek çalışmalara başlandığını ifade etti.
Hamza Karataş “Göreve başladığımızda ilk olarak şehrin belli bir aşamaya gelmiş alt yapı çalışmalarını tamamlamakla işe başladık. Daha sonra şehrimizin geleceğini ilgilendiren, kronikleşmiş problemlerin çözümüne yönelik projeleri hayata geçirmek üzere yoğun bir çalışma temposuna girdik. İlçeye içme suyu temin edecek baraj başta olmak üzere, kentsel dönüşüm projesi, taşkın koruma projesi, yeni imar planları gibi büyük projelerin ihale sürecini tamamlandı ve şu anda çalışmalar yapılıyor. Ayrıca ilçemize Organize Sanayi Bölgesi kazandırıldı. 7 bin yıllık Osmancık Kandiber Kalesinin restorasyonu devam ediyor” dedi.

HALKIMIZ VE PARTİMİZİN DESTEĞİ ÖNEMLİ
İlçeye yapılan büyük yatırımların devlet desteği ile gerçekleştirildiğini belirten Karataş,“Şehrimizi geleceğe hazırlayan büyük projeler ilçemize devlet desteği ile kazandırılan yatırımlar. Bu noktada halkımızın ve partimizin desteği önem arz ediyor. Çünkü bu çalışmalar bizim birlik ve beraberliğimizin bir yansımasıdır. Bu nedenle her zaman desteğini hissettiğimiz Osmancık halkına, ilçe teşkilatımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim