Osmancık’a bağlı İnal, Kızıltepe Sarpınkavak ve Durucasu köylerinin muhtarları Ak Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı’yı TBMM’deki makamında ziyaret ettiler.
Bağcı’yı yeni görevleri nedeniyle tebrik eden muhtarlar, “Osmancık ilçemizde Organize Sanayi Bölgesi kurulacak olması ilçemizde büyük sevinç yarattı. Bakkalda, esnafta, kahvede, her yerde konuşuluyor. Artık çalışmak için, iş bulmak için çocuklarımız Ankara ve İstanbul’a taşınmayacaklar” diyerek Osmancık, ilçesinin gelişimi için gösterdiği çaba ve desteklerden dolayı Bağcı’ya teşekkür ettiler. Muhtarlar ayrıca Osmancık Devlet Hastanesi’ne son günlerde alınan modern görüntüleme cihazları nedeniyle teşekkür ettiler ve katarakt ameliyatlarının da Osmancık’ta yapılmasını istediklerini ifade ederek, yeni cihaz talebinde bulundular. Bağcı yeni cihaz talepleriyle ilgili Sağlık Bakanlığı ile görüştüğünü ve bu konuda bir çalışma yapıldığını söyledi.
Köylerin taleplerinin de konuşulduğu görüşmede Bağcı, “Köylerimizde yaşam kalitesini artırdık. Artık sulama, meyvecilik ve cevizcilik projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bunun yanında hizmetleri ilçelerde vatandaşlarımızın ayağında vermek için Sosyal Güvenlik Merkezi, tam donanımlı Hastane, Açık Öğretim Sınavları, Ehliyet Sınavları, Araç Muayene İstasyonu gibi hizmetleri de hayata geçirdik.
Yakında Çorum yolunun ihale tarihini de açıklayacağız. Söz verdiğimiz gibi Osmancık-Lâçin-Çorum yolu bölünmüş yol olacaktır” diyerek, ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür etti.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim