Osmancık Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde Fem dershaneleri yanında hizmete giren Arman Izgara Evinin açılışı Cuma günü gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın olduğu açılış töreninde açılış kurdelesini Belediye Başkanı Hamza Karataş kesti.
Açılışı yapılarak Osmancık halkına hizmet vermeye başlayan Arman Izgara Evi işletmecisi Oğuz Çıplak yaptığı açıklamada, Osmancık halkının hizmetine sundukları firmanın ızgara çeşitleri ile damak zevkine uygun olduğunu belirtti. Her türlü ızgara çeşitlerinin yanı sıra saç tava, külbastı, mantı vb. gibi yemeklerinde olduğunu belirten Çıplak hizmete açtıkları işyerlerinde sadece ızgara hizmeti vermeyeceklerini söyledi. Arman Izgara Evinin nezih bir ortamda halkın rahatlıkla gelip oturabileceği sohbet edebileceği yaş pasta, kuru pasta, kurabiye, simit, poğaça ve sütlü tatlılar ile Cafe olarak da hizmet edeceğini dile getirdi. Sabahın erken saatlerinde açtıkları işyerinde kahvaltı hizmeti de sunduklarını belirten Çıplak ev ve işyerlerine de servis imkanı olduğunu söyledi.
İşletmeci Oğuz Çıplak, “hizmete açmış olduğumuz Arman Izgara Evinin açılışında davetimizi kırmayıp icabet eden başta Belediye Başkanımız Hamza Karataş’a, Osmancık Belediye Meclis Üyelerine, esnaflarımıza ve katılan tüm misafirlere teşekkür ederim” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim