AK Parti Osmancık İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya Karadağ’ın yanı sıra Osmancık İlçe Koordinatörü Mustafa Tuzcu, Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, İlçe Belediye Başkanı Hamza Karataş, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada, Osmancık ilçe teşkilatının kısa süre önce yenilendiğini hatırlatan İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Osmancıkta verimli hizmetler yapmanın gayreti içinde olacaklarını vurguladı.

Düzenlenen istişare toplantısı sayesinde öncesinde önceki dönemde görev almış il genel meclis üyeleriyle bir araya gelerek görüşmelerde bulunduklarını anlatan Karadağ, göreve geldiğinden beri gerek teşkilat gerekse milletvekili ve belediye başkanları ile bir araya gelerek yapılan ve yapılmayan hizmetler konusunda bilgi alışverişi yaptıklarını vurguladı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Meclisine AK Parti’nin kuruluşundan itibaren görev almış milletvekillerini, il başkanlarını, belediye başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini davet ettiklerini ifade eden Karadağ, “1000 kişilik bir katılımla gerçekleştirdiğimiz bu toplantımız partimiz için çok yararlı ve faydalı geçti” dedi.

TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN ÜLKEYİ KARIŞTIRMA GAYRETİNDELER

Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini belirten Mehmet Karadağ, “Başkanlık seçimi ile ilgili önümüzde bir referandum süreci bulunuyor. Referandum ülkemiz milleti için son derece önemlidir. Bunu sabote etmek ve Anayasa değişikliğini engellemek için dış güçler Türkiye içerisindeki maşaları ile Türkiye’yi karıştırma gayreti içerisindeler. Bildiğiniz üzere son 10 gün içerisinde İstanbul ve Kayseri de iki tane bombalı eylem yapıldı ve şehitlerimiz var. Son olarak geçtiğimiz gün Rusya Büyükelçisi Ankara’da öldürüldü. Bunları yapmalarının asıl sebebi; Türkiye karışsın, kan gövdeyi götürsün, anayasa değişikliği yapılamasın hatta bir iç ayaklanmayla Türkiye Suriye’ye dönüşsün, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Türkiye’den koparılsın, uygulanmak istenen senaryo bu. Bu oyunu bozmak yolunun da teşkilatlar olarak iri, diri birlik ve beraberlik içerisinde, uyum içerisinde olmamız gerekiyor. Gerçekleştirdiğimiz toplantılarımız da bu amaca yöneliktir” dedi.

Bu toplantıları teşkilat dışında son iki aydır CHP ve MHP il Başkanlarıyla da yaptıklarına dikkat çeken Karadağ, bundan sonra sık sık bir araya gelineceğini referandum süreci için başarılı bir organizasyon yapılacağını anlattı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim