Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti Osmancık ilçe Başkanı Necmettin Tatar, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri Cemalettin Polattaş, Enes Uygur, Fevzi Çelik ve partililer katıldı.
AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, devletin toplumun her kesimine destek olduğunu belirterek, “Başkaları verdikleri sözün mahcubiyetini bile yaşamadı. Başkaları sözünü suya yazar. Biz ise hiç silinmeyecek kitabelere yazarız. Milletimize verdiğimiz sözleri unutmadan yeniden şaha kalkıyoruz” dedi.
Dünyanın her yerinde başlarının dik, alınlarının ak bir şekilde insanlık onurunu yükseltmek ve daha itibarlı bir Türkiye için çalışacaklarını dile getiren Bekiroğlu, daha özgür ve daha demokratik bir Türkiye idealiyle geleceğe yürüyeceklerini, hükümetin yeni eylem planını da bu anlayışla hazırladıklarının altını çizdi.
Türkiye’nin etrafının yangın yeri olduğunu, bir taraftan ülkeyi bu yangından uzak tutmak için yoğun bir çaba harcarken diğer taraftan millete verdikleri vaatleri bir an bile zaman geçirmeden yerine getirmekten yana olduklarını anlatan Bekiroğlu, “Bir yandan şeytan taşlayacağız bir yandan tavaf etmeye devam edeceğiz. Hiçbir zaman mazeret üretmedik.Temel hedefimiz siyaset kurumunun daha güçlendiği güçlü bir Türkiye inşa etmektir. Seçim beyannamemize yazdığımız her şeyin arkasında olduğumuzu bugün gösteriyoruz. Seçimden önce verdiğimiz sözleri açıklanan eylem planı ile hayata geçiriyoruz. Yeni bir sayfa açıyoruz. Millete verdiğimiz hangi sözü ne zaman gerçekleştirdiğimizi takip etmenizi istiyoruz. Tek amacımız milletimizin ve devletimizin birlikte güçlenmesidir. Her eylemimizin gayesi bütün toplum kesimlerinin huzur ve refahının artmasıdır “ dedi.
AK Parti’nin Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu anlatan Bekiroğlu, “Yapılan icraatlar istikrar ve güvenle oluyor. İstikrar varsa, güven varsa, huzur varsa yatırım oluyor. Ülkemiz büyüyor ve güçleniyor. Vatandaşımıza hizmet olarak geri dönüyor. Biz toplantılarımızda bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her ay bir belediye başkanımıza sunum yaptırarak proje ve çalışmaları hakkında teşkilatlarımızı bilgilendirecektir. Partimiz hem Türkiye’de hem de ilimizde en büyük sivil toplum örgütüdür. Bulunduğumuz yerlerde de en büyük sivil toplum örgütüyüz. Bizim bundan sonraki görevlerimiz bu tarz organizasyonlar olması gerekmektedir. Bu hafta sonu genel merkez gençlik kollarımızın 4. Olağan Büyük Kongresi yapılacaktır. Gençlerimizin kongresine ilimizden en az 10 otobüs ile katılım sağlayacağız. Biz her zaman gençlerin yanında yer alan onların geleceği için çalışan ve aydınlık yarınlara gençlerin katkısının önemli olduğunu düşünen bir partiyiz. Bu nedenle gençlerimizin yaptıkları çalışmalara katkı sağlamak ön ayak olmak bizlerin bir görevidir. Parti olarak amacımız gençlerimize her anlamda destek olmak ve yaşanabilir ülke bırakmak.Bunun içinde var gücümüzle çalışmamız gerek. Parti politikalarımızla gerekse hükümet icraatlarımızla göstermekteyiz. Tüm gençlerimizi yapılacak olan kongremize davet ediyoruz. Bizler verilen sözleri yerine getiren bir parti neferi olarak çalışmalarımıza yarın seçim varmış gibi devam ediyoruz. Halkımızın vermiş olduğu destek ile çok güzel işler başaracağımıza inanarak aydınlık yarınlara birlikte ulaşacağız” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim