AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, terör mücadelenin aynı kararlılıkla devam edeceğini belirterek, bu topraklardan terörün kökünün kazınacağını söyledi.
1 Kasım’dan sonra Türkiye’ye huzur ve istikrar geldiğini dile getiren milletvekili Ahmet Ceylan, ancak bir kısım mihrakların ülkedeki istikrar ve huzur ortamını bozmak için ellerinden geleni yaptığını belirtti.
Terörün sadece AK Parti’nin değil herkesin sorunu olduğunu dile getiren Ceylan, “Terör bu ülkenin iktidarı ile muhalefetiyle hepimizin ortak sorunu. Son günlerde AB ile vize muafiyeti konusunda çalışmalar var. Vize muafiyetinde bize bir şeyi dikta etmeye çalışıyorlar. Terörle mücadelede esnek davranmamızı istiyorlar. Terörle mücadelede esnek davranırsanız ‘Sizi Avrupa’ya vizesiz alabiliriz’ bunu diyorlar. Bizde diyoruz ki terörle mücadeleden geri adım atmayız. Terör örgütünün bir tane silahlı üyesi kalsa bizim terörle mücadelemiz aynı kararlılıkla sonuna kadar devam edecek. Bunu herkes bilsin. Avrupa yoluna gider biz yolumuza gideriz. Bu topraklarla terörün kökünü kazıyacağız. Bu topraklar artık teröre yer yok. Bu topraklar bir karış verilecek yerimiz yok. Terörle mücadelede Türk Silahlı Kuvvetlerimizi polis teşkilatımızı korusun. Onlara yardım etsin. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz.” dedi.
Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Ceylan, “Biz bir ve beraber olursak emin olun Türkiye’nin önünde hiç kimse duramaz. Bir ve beraberliğimizi bozmadan düzlüğe çıkacağız. 2023’te hedeflediğimiz dünyanın 10 büyük ekonomisi içerisine gireceğiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız” ifadelerini kullandı. (İHA)
Editör: TE Bilisim