Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’ün seçimi kazanması nedeniyle mahşeri bir kalabalığın yaşandığı Hıdırlık Mahallesi Atatürk Ortaokulu yanındaki otoparkta düzenlenen mevlit ve yemek programına Osmancık eski Belediye Başkanları Bekir Yazıcı, Hamza Karataş, SP Osmancık Belediye Başkan Adayı Alaatin Uğur, İl Genel Meclis Üyesi Selim Dölcü, Belediye Meclis üyeleri, parti yöneticileri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Vatandaşlar çiçeği burnunda Belediye Başkanı Gelgör'ü tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

MHP’den aday olan Ahmet Gelgör, 7 bin 153 oyla Osmancık’ın belediye başkanı olurken seçim sonrası yaptığı ilk işlerden birisi Cuma namazından sonra mevlit okutmak oldu.

Osmancık halkına teşekkür eden Başkan Gelgör, seçim kampanyası süresince yıkıcı değil de yapıcı dil kullandıklarını kaydederek, “Buna da siz Osmancık halkı inandı, inandığı için de kararını verdi" dedi.

Gelgör, "Artık parti rozetimi çıkartım. Ben bundan sonra Osmancık ilçesinin Belediye Başkanıyım. Herkese eşit mesafedeyim. Adaletli davranarak tüm Osmancık halkını yürekten, sevgi ve saygı ile kucaklayacağım. Ekibime bizimle aynı yolu yürüyen kardeşlerime de sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İnandık ve sadece biz değil İnşallah Osmancık kazandı" şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim