CHP Çorum Milletvekili aday adayı Av. Dinçer Solmaz, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Solmaz, önceki gün Ortaköy ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak, 29 Mart’ta yapılacak olan önseçim için destek istedi.
Vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Solmaz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim vaatlerini de yurttaşlarla paylaştı. Vatandaşlarla tek tek görüşerek dilek ve temennilerini alan Av. Dinçer Solmaz, kahvehanelerde ise vatandaşlarla sohbet etti.
CHP iktidarında ekonominin temel dayanağının üretim olacağını, çalışan ve üreten kesimin alın terinin karşılığını fazlasıyla alacağını belirten Solmaz, 7 Haziran’dan sonra ise daha fazla üreten, refahı halkına yayan, daha güçlü bir Türkiye kurulacağını söyledi.
Solmaz, “CHP iktidarında günü kurtarmak adına ekonomimizin kırılganlaştırılması ve halkın yoksullaştırılmasına asla izin verilmeyecek. Üreticinin baş tacı olduğu bir ekonomik düzen kurulacak, istihdam artırılacak. Ekonomi sıcak paraya değil; çalışana, üretene, alın terine teslim edilecek” dedi.
Ortaköy ilçesine bağlı Aşdağul Beldesi’ni de ziyaret eden Solmaz, Belediye Başkanı Dursun Uzunca ile bir süre görüştü.


(Haber Merkezi)


Editör: TE Bilisim