Kurt’a Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Adem Candan, Ak Parti Ortaköy İlçe Başkanı Mustafa Uysal, Ak Parti Ortaköy Kadın Kolları Başkanı Serap Özdemircan, teşkilat üyeleri ve çalışma arkadaşları eşlik etti.

“TURİZM FAALİYETLERİNE ÖNEM VERİLMELİ”
İlk ziyaretini Ortaköy Belediyesi’ne gerçekleştiren Ceritoğlu, Belediye Başkanı Taner İsbir ile görüştü. Ortaköy Belediyesi’nin çalışmaları ve ilçede hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi alan İlksen Ceritoğlu, “Kültür ve sanat şehri olan Ortaköy’de, turizm faaliyetlerine önem verilmeli. Hattuşa’da olduğu gibi Şapinuva’da da festival çalışmaları yapılmalı. Hitit Uygarlığı’nın tüm dünyaya tanıtılması için tanıtım etkinliklerine ağırlık verilmeli” dedi.

“EV PANSİYONCULUĞU PROJESİ UYGULANMALI”
“Ev Pansiyonculuğu” projesinin hayata geçirilmesi halinde Ortaköy’de sosyal tesis sorununun da çözüme kavuşturulacağını ifade eden Ceritoğlu, “El ele vererek ilçemizde örnek çalışmalara birlikte imza atacağız” diye konuştu.



“ATA TOPRAKLARINI TERK ETMEYİN”
Ardından Ortaköy Kaymakamı Kenan Aktaş’ı makamında ziyaret eden Ceritoğlu; yöre halkının ata topraklarını işlemesi ve tarımsal faaliyetlerde bulunarak üretime katılması halinde büyükşehirlere göçün önleneceğini söyledi.

“PAZAR ALIŞVERİŞİ YAPTI”
Daha sonra Ortaköy esnafını ve ilçe semt pazarını ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinleyen Ceritoğlu, Ak Parti’nin Seçim Beyannamesi’nde yer alan esnafa ve köylüye yönelik projelerden bahsetti.
Gencinden yaşlısına, esnafından memuruna ilçede sıkmadık el bırakmayan Ceritoğlu, pazar alışverişini de Ortaköy semt pazarından yaptı.

“AK PARTİ İKTİDARINA İHTİYAÇ VAR”
Esnafa hayırlı iş, bol ve bereketli kazanç dileyen Ceritoğlu, “Türkiye’nin sorunlarının çözüme kavuşturulması için Ak Parti iktidarına ihtiyaç var. Bizlere destek verin, şehrimizi birlikte güzelleştirelim” dedi.
Çorum’a ve Çorumlu’ya hizmet için üzerine düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduğunu belirten Ceritoğlu, seçimlerden sonra da kapı kapı dolaşacağını ve vatandaşların sorunlarına çözüm üreteceğini ifade etti.

İNCESU KANYONUNU GEZDİ
Çorum Milletvekili İlksen Ceritoğlu daha sonra, beraberindeki heyet ile birlikte İncesu Kanyonu Kültür Parkı’na geçti. Ortaköy Belediyesi’nin başlattığı çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Ceritoğlu, burada piknik yapan vatandaşların sofrasına misafir oldu. Piknikçilerle sohbet eden Ceritoğlu, parkta kış hazırlığı yapan kadınlarla da ipe bamya dizdi.

HASTALARI ZİYARET ETTİ
Temaslarını hız kesmeden sürdüren Milletvekili Ceritoğlu daha sonra, Ortaköy Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Musa Turan ve Hastane Müdürü Oktay Kurtoğlu ile görüşerek, hastanenin kapasitesi ve personel sayısı hakkında bilgi aldı.



Editör: TE Bilisim