Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz ile görüşen İsbir, bakanlık tarafından ilçeye yapılacak 3 projenin bu yıl hayata geçmesi için çalışmaların hızlandırılması talebinde bulundu.
Kendisine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Akdeniz ise, Ortaköy ilçesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından arazi ve çaylara akan kanalizasyonların akıntı uçlarına doğal arıtma tesisi, tıkanan kanalizasyon hatlarının açılmasında kullanılacak vidanjör ve yeni açılan hatip bağları mevkiindeki alana kanalizasyon hatlarının yapımı ile ilgili çalışmaların bir an evvel tamamlanacağı sözünü verdi.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İsbir, bakanlık tarafından gerçekleştirilecek 3 projenin hayata geçirilmesi için çalışmaları hızlandırdıklarını kaydederek, 2016 yılı içinde bu projelerin gerçekleştirilmesi için iş takibinde olacaklarını belirtti. Bu yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığından vidanjörün ilçeye kazandırılacağının müjdesini de veren İsbir, diğer iki projenin en kısa sürede gerçekleşmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyerek, Ortaköy halkını yeni hizmetlerle buluşturmaya devam edeceklerini dile getirdi.
Editör: TE Bilisim