Ortaköy 100.Yıl İlkokulu’nun daveti üzerine Çorum PTT Başmüdürlüğü görevlileri öğrencilere tanıtım yaptı. Mobil tanıtım araçlarıyla birlikte gelen Pazarlama Birim Sorumlusu Yılmaz Oktay ve EYS Birim Sorumlusu Kadir Yavuz Keçecioğlu öğrencilere PTT Mobil araçlarını tanıtarak, PTT hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

Tanıtım faaliyetleri kapsamında PTT Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen PTT çocuk dergileri, boyama kitapları, ‘’Bilgi Çağına Notlar‘’ kitabı, zeka oyunları ve çeşitli oyuncaklar hediye edilirken Çorum PTT Başmüdürlüğü Pazarlama Sorumlusu Yılmaz Oktay yaptığı konuşmada, “PTT Genel Müdürlüğü olarak geleceğimizin teminatı yarının büyükleri öğrencilerimizin eğitim hayatına bir nebze olsun katkı sağladıysak ne mutlu bize. Çocukların yüzlerindeki gülümseme tüm hizmetlerin üzerinde” dedi.

100.Yıl İlkokulu Müdürü Mustafa İskender Erken ise il merkezine uzak olmalarına rağmen davete icabet ederek öğrencileri bilgilendiren ve çeşitli hediyeler ile sevindiren başta Çorum PTT Başmüdürü Ziya Başıaçık olmak üzere, PTT personeline teşekkür ettiğini ifade etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim