Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, yeni hayvan pazarının etrafının demir bariyerlerle çevrili ve hayvanların ayrı ayrı konulacağı bölmelerden oluştuğunu ifade ederek, bu sayede hayvan sağlığı ve refahının da ön planda tutulduğunu kaydetti.
Ortaköy Belediyesi olarak ilçe halkına ve hayvancılık yapan vatandaşlara hem daha rahat bir alışveriş yapma imkanı, hem de daha sağlıklı bir fiziki mekanda alışverişlerini yapmaları için yeni bir Pazar yeri oluşturduklarını dile getiren Taner İspir, “Halkımızın ve esnafımızın yoğun ilgisi olduğunu görmekteyiz. Böylece dolaylı olarak ilçemizde hayvancılığın gelişimine ve hayvan ticaretinin artarak ilçe ekonomimize katkı sağladığımızı düşünmekteyim.
İlçemizde 15 yıldır kapalı olan hayvan pazarını Amasya, Yozgat, Çorum il, ilçe ve köylerinin alışveriş yaptığı yer olarak günün şartlarına uygun olarak inşa ettik ve hizmete sunduk. Canlı bir alışverişin olduğu pazarımız ilçe halkımızı çevre illerimizden gelen vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri mutlu kılmıştır. Yeni yaptığımız hayvan pazarının ilçe halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim