Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, şehir içi yol geçiş projesi kapsamında ilçenin Çorum girişinden yağmur suyu, kapalı sulama suyu boruları alt yapı döşeme işlemlerinin belirli bir bölgeye kadar,3 km’lik istinat duvarı çalışmalarının ise tamamen tamamlanarak, şehir içi geçiş yolunun mekanik ve asfaltlama işlemlerine başlanıldığını anlattı.

Yağmur suyu, kapalı sulama suyu alt yapı döşeme işlemlerini kısmen tamamladıklarını belirten İsbir, 3 km’lik istinat duvarı çalışmalarının ise tamamlandığını dile getirdi. İsbir, “Şehir içi geçiş yolumuzu mekanik ve asfaltlama yapıldıktan sonra yaya kaldırımı yapımı ile tamamlamış olacağız. Kurbanımızı keserek mekanik ve asfaltlama çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Tamamlanması ile birlikte 20 milyon (20 Trilyon) TL’lik bir yatırımı ilçemize kazandırmış olacağız. İlçemiz her şeyin en iyisine ve en güzeline layık, bizler de bunun bilinci ile gece gündüz çalışmalarımızı devam ettiriyoruz ve ilçemize yeni bir proje daha kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Şehir içi yol geçiş projemiz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun, ilçe halkımıza ve ilçemizin güzelliklerini görmeye gelen tüm ziyaretçilere kazasız sürüşler diliyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim