Parti teşkilat mensuplarının da hazır bulunduğu Ortaköy gezisinde Hitit Üniversitesi’nden yaklaşık 200 kişilik bir öğrenci grubu ile kahvaltı yapan Bağcı, gençlerin fikir, düşünce ve önerilerine, projelerine ihtiyaç olduğuna inanan bir siyasi hareket olduklarını belirterek, “Siyaseti, millete hizmet, milletin değerleri ile dertlerine çözüm ve hoşgörü, huzur, barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde ilişkileri geliştirme ve halkı mutlu etme olarak gördük. Siyasetin kirli ilişkilerin, yalan, dolan, aldatma işi olmadığını 13 yıla yaklaşan uygulamalarımızla gösterdik. Sizlerin siyasete uzak kalmamanızı istiyoruz. Siyaset etrafımızda olup bitene de duyarlı olmayı, onları anlamayı, analiz etmeyi, çözüm konusunda harekete geçmeyi, irade ortaya koymayı da geliştirir” dedi.
Bağcı daha sonra beraberinde Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, İl Başkan Yardımcıları ve Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ile birlikte ÜNİAK Çorum’un organize ettiği İncesu Kanyonu Doğa Yürüyüşü ’ne katıldı.
Bağcı Ortaköy’deki çalışmalarına esnaf ziyaretleri ve yatırımları inceleyerek devam etti. Belediye Başkanı İsbir’den çalışmalar hakkında bilgi alan Bağcı, şunları söyledi: “Ortaköy’de açığımızı kapatmak için çalışıyoruz. Son bir yıldır Ortaköy şantiye gibi. Hayvancılık Kooperatifi aracılığıyla süt sığırcılığı başladı. Daniş Göleti tamamlandı. İçme suyu hatları yenileniyor. Sentetik çim saha onaylandı. Sosyal Tesis Projesi tamamlanmak üzere. İnşallah bu yıl hizmete girecek. Park tamamen yeniden yapılacak ve Ortaköylünün ve turistlerin, ziyaretçilerin nefes alacağı nezih bir yer olacak. AK Belediyecilik Ortaköy’de çok başarılı. Taner Başkanı tebrik ediyorum. Desteğimizle daha güzel işler yapılacak” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim