İftar yemeğine Ortaköy Kaymakamı Ömer Tekeş, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Hitit Esnaf Kefalet Başkanı Erdoğan Çerikci ve ilçelerde faaliyet gösteren oda başkanları katıldı.

Ortaköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Döndü Erarslan, Cemal Boyacı Parkı'nda düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, “Ramazan ayı, kardeşlik ve paylaşmanın en yüksek düzeyde olduğu aydır. Bu mübarek ayda Ortaköylü esnaf ve sanatkârlarımızla iftar yemeğinde bir araya gelmek bizleri çok mutlu etti. Bizleri kırmayıp davetimize icabet eden esnaf kardeşlerimize ve gerek Çorum Merkez'den gerekse de diğer ilçelerimizden gelen oda başkanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ise birlik ve beraberliğin önemine değinerek, “Ortaköy Esnaf Odası tarafından düzenlenen bu iftar ile sizlerle bir arada olmak beni çok mutlu etti. Yaşamakta olduğumuz mübarek ramazan ayının manevi havasının kuşattığı bu günde, siz değerli esnaf kardeşlerimiz ve misafirlerimiz ile birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesi iftar sofrasında bir araya gelmenin hazzı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu güzel sofrada bizi bir araya getiren Ortaköy Esnaf Odası Başkanımız Sayın Döndü Erarslan hanımefendiye teşekkür ediyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim