12 Ekim Çarşamba günü başlayacak olan Çanakkale gezisi için Ortaköy Belediyesi tarafından geziye katılacak olan vatandaşlara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
İlçe halkının Çanakkale’de şanlı bir tarihin nasıl yazıldığını, ecdadımızın bu ülkeyi nasıl savaşarak kazandıklarını yakından görmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen gezilere Ortaköy ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.
Çanakkale gezisine katılacak vatandaşlar Çanakkale zaferinde önemli yere sahip mevzileri ve tarihi mekânları ziyaret ederek, kurtuluş mücadelesinin tarihi anılarına tanıklık edecekler.
Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Çanakkale gezisi bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, “O tarihi mekânları herkesin ziyaret etmesini çok önemsiyoruz. İlçe halkımız 3 gün boyunca heyecanıyla, gururuyla, hüznüyle Çanakkale’nin havasını teneffüs edecekler. Ben inanıyorum ki Çanakkale’ye giden her vatandaşımız, birlik ve beraberlik bağlarını daha da güçlendirerek dönecektir.
Vatan topraklarının nasıl kazanıldığını, uğruna ne bedeller ödendiğini yerinde gören vatandaşlarımız kahraman ecdatlarıyla bir kez daha gurur duyacaklardır.
Ecdadımızın hatırası için ve gelecek kuşaklara aktarılması için gerekli her şeyin vazifemiz olduğu bilinciyle hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir” dedi.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim