Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır, Başkan Yardımcısı Ferhat Erdoğan’dan oluşun bir heyetle Ortaköy ilçesini ziyaret etti.

Mustafa Ak ve heyetini Ortaköy Kaymakamı Mehmet Erdem ve Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir karşıladı. Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, yaptığı hoş geldiniz konuşmasının ardından ilçenin tarihi, ekonomik durumu, coğrafi konumu ve 3 yıl içinde yapılan belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Keçiören Belediye Başkanı Ak ise ziyarette yaptığı konuşmada “Şapinuva Örenyeri, İncesu Kanyonu ve ilçe merkezini gezerek Ortaköy ilçesinin tarihi ve doğal güzelliklerini görmüş olduk. İmkanların bu kadar kısıtlı olduğu bir ilçede yapılan çalışmalar takdire şayandır. Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Taner İsbir’i yürekten kutluyorum. Bizlerde imkanlarımız dahilinde sizlere elimizden gelen destekleri vermekten çekinmeyeceğiz. İnşallah Ortaköy İlçemize vereceğimiz destekler sürecektir” diye konuştu.

İsbir, ziyarette Başkan Ak ve heyete ilçenin kültürel mirasları arasında yer alan çanta, çorap ve Hitit tarihi ile ilgili Kadeş anlaşmasını içeren plaket verdi. İsbir, “Keçiören Belediye Başkanımız Mustafa Ak ve heyetinin yapmış olduğu ziyaret bizi fazlasıyla onore etmiştir. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Keçiören Belediye Başkanımız Mustafa AK beyefendiye ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Mustafa Ak ve beraberindeki heyet ardından Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile bir araya gelerek yerel hizmetler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim