Plaket töreninde işçiler adına konuşan Sendika Temsilcisi Arif Gündoğdu, “Sayın Başkanımızın göreve geldiği günden bugüne kadar ilçemize yapmış olduğu hizmetleri takdirle karşılıyoruz.
Bunun yanında maaşlarımızın zamanında ödenmesinin yanında yapılan sözleşmelerle maaş ve ücretlerimizde ciddi iyileştirme yapılması bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir.
Sayın Başkanımızın bizlere olan samimi ve sıcak yaklaşımı her türlü takdirin üzerindedir.
Böyle bir ortamda Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür mahiyetinde plaket sunmayı kendimize bir borç ve vazife bildik.
Huzurlarınızda kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendisi çalışanlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde bir tavır sergileyerek bizleri birbirimize kaynaştırmış ve hiçbir siyasi görüş gözetmemiştir. Tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
İşçilerin bu anlamlı davranışı karşısında bir hayli duygulanan Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ise duygularını şu şekilde ifade etti:
“Ben daha evvel Ortaköy Belediyesi’nde sizin gibi personel olarak görev yaptım. Görev yaptığım esnasında o zamanlar Belediye Başkanlığımızda çeşitli ekonomik sıkıntılar vardı. Maaş ve ücret alamıyordu bu yüzden personel olarak sıkıntılar yaşıyorduk. Maalesef o zamanlar siyasi ayrımcılıklarla da karşı karşıya kalınıyordu. Bu hareketler ve davranışlar bizleri üzmekteydi.
O günleri yaşayan bir abiniz olarak sizlere o tür muameleleri cefa olabileceğini düşündüm. Zaten benim karakterim böyle bir harekete müsait değildir. Peygamber Efendimizin ‘işçinin alın teri kurumadan hakkını veriniz’ sözleri bizim çıkış noktamızdır.
Geçmişten gelen personel borçlarınızı alacaklarınızı ödemiş bulunmaktayız. Sözleşme ile maaş ve ücretlerinizde iyileştirmeler yapmaktayız. Sizden isteğim aldığınız parayı hizmetinizle emeğinizle helal ettirin. Çalışanlarla aranızda siyasi ayrı gayrıya düşmeyin, bir olun beraber olun.
Bir ve beraber olduktan sonra üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur. Bana bu ödülü layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyor alnınızdan öpüyor, ailelerinize birlikte yaşamınızda mutluluklar diliyorum. Allah ilçemize ve ülkemize zeval vermesin.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim