Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ziyarette, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, " Desteklerinizle Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan çöp konteynırlarımızı aldık. İlçemize verdiğiniz destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Çorum Milletvekili Salim Uslu yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçelerimizin talep ve önceliklerine göre hizmet etmeye çalıştık. Bundan sonrada imkanlar ölçüsünde hizmete devam edeceğiz” dedi.
Yedaş Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu ile görüşen Uslu, Çorum ilçeleri şehir içi aydınlatılması konusundaki destekleri için teşekkür edip, Ortaköy İlçemizdeki eksikliklerle ilgili talebini ileterek olumlu katkı aldı.
Diğer yandan Türk Patent Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Habip Asan ile görüşen Uslu, Ortaköy ilçemizin yöresel ürünlerine patent alınması konusunda katkılarını talep ederek, Belediye Başkanı Taner İsbir’le görüşmesini sağladı.
İsbir daha sonra Uslu’nun ziyaretinde bulunan Orman ve Su İşleri Müsteşarı hemşehrimiz Lütfü Akça’ya yöre ait doğal ev yapımı ürünler hediye etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim