Milletvekili Ceylan, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü de seçim çalışmalarına devam etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti İl ve Merkez İlçe teşkilatının da eşlik ettiği ziyaretlerde Milletvekili Ceylan ilk önce Ortaköy Belediyesi’ni ziyaret etti.

Milletvekili Ceylan, ilçe girişinde yüzlerce araçtan oluşan konvoy tarafından karşılandı.

Konvoy eşliğinde ilçeye giren Ceylan Ortaköy AK Parti İlçe Teşkilatı’nda partililer ve vatandaşlar ile bayramlaştı. Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ve çok sayıda ilçe halkının katılımı gerçekleştirilen Bayramlaşma programında Milletvekili Ceylan coşkuyla karşılandı.

İlçe halkının Ramazan Bayramı’nı kutlayan Ceylan, 24 Haziran seçimleri için destek istedi. “Allah böyle barış ve huzur içinde bizlere bayramlaşmayı nasip etsin” diyen Ceylan, dünyada bulunan bütün Müslüman ülkelerinin savaş içinde olduğunu bir tek huzur ve barışın olduğu ülkenin ise Türkiye olduğunu söyledi.

Konuşmasına Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi de eleştiren Ceylan, “Muhalefet partisinin Muharrem İnce diye bir adayı var. Bütün mitinglerine bakın tek bir icraattan bahsetmiyor. Tek söylediği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmek ya da yaptığımız projeleri durdurmak. Bunların derdiği Türkiye’ye hizmet etmek değil, verilen görevi yerine getirmektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, rahmetli Menderes ve Özal ne yapmak istiyorsa onu yapmak istiyor. Yani milletimizi kalkındırmak, dış ülkelerde el pençe duran bir Türkiye değil, Osmanlı gibi başı dik bir Türkiye yapmak” dedi.

AŞDAĞUL’DA BAYRAKLARLA KARŞILANDI

Milletvekili Ceylan daha sonra beraberindekiler ile birlikte Aşdağul Beldesi’ni ziyaret etti. Burada ilçe halkı tarafından bayraklarla karşılanan Ceylan, partililer ve ilçe halkıyla tek tek bayramlaştı.

İlçe halkına hitaben bir konuşma yapan Ceylan, Ortaköy ile Ağdağul arasındaki yolu yapma sözü verdi.

Çorum’un tüm ilçelerine doğalgaz ile buluşturma hedeflerinin olduğunu kaydeden Ceylan, “Ortaköy ilçemizi ve sonrada Aşdağul Beldemiz de neden doğalgaz ile buluşmasın. Biz hayal edilemeyenleri yapan partiyiz. Biz laf değil icraat yaparız” dedi.

KARAHACİP’E HALI DOKUMA SÖZÜ

Milletvekili Ceylan daha sonra Karahacip Köyü’nü ziyaret etti.

Köy girişinde konvoylar eşliğinde karşılanan Ceylan, Karahacip Köyü’nün içme suyu hattını yenileyecekleri müjdesini vererek, “Köyümüzün her tarafı kilit taşı. Yollarımız gayet güzel ve konforlu. Sizler için yeni 3 tane su deposu yaptık. 30 senelik olan içme suyu şebekenizi de kısa süre içinde İl Özel İdaremiz tarafından değiştirilecektir” dedi.

Karahacip köyünde kadınlara özel halı dokuma kursu açacakları müjdesini veren Ceylan, “Biz kadınlarımızın da iş hayatında olması için birçok projeler hayata geçirdik. Karahacip Köyümüzde de kadınlarımız için halı dokuma kursu açacağız. Bu yeri sizler işletip, parasını sizler kazanacaksınız” diye konuştu.

“ALACA’YI ÇOK İYİ GÖRDÜM”

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın son ziyareti ise Alaca İlçe Teşkilatı oldu. Burada Ceylan, Alaca Belediye Başkanı Mu­ham­met Ey­vaz, AK Par­ti İl­çe Baş­ka­nı Ha­lil İb­ra­him Şal­tu ve yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri ile ilçe halkı tarafından davul ve zurnalar ile karşılandı.

İlçe halkının ve partililerin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Ceylan, yaptığı konuşmasında Şanlıurfa’da yaşanan hain saldırıyı eleştirdi.

Seçim çalışması yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın kardeşinin hain bir saldırı sonucu hayatını kaybettiğini ve bundan büyük bir üzüntü duyduğunu kaydeden Ceylan, “Terör bu kadar alçaldı. Seçim çalışması yapan bir kardeşimizi uzun namlulu silahlar ile hain bir saldırı sonucu kaybettik. Bizleri yıkamayan terör ve dış güçler bu tür hain saldırılar ve oyunlarla ile ülkemizde kaos yaratmak istiyor” dedi.

Alaca’da geçtiğimiz günlerde yaptığı seçim çalışmasını da değerlendiren Ceylan, “Alacamızı çok iyi gördüm. 1 Kasım seçimlerinden daha fazla oy çıkacağına eminim. Alaca’mızın 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimize destek vereceğine gönülden inandım” şeklinde konuştu.

Alaca’ya ilçe halkının her istediği hizmeti getirdiklerini kaydeden Ceylan, “Bir eksiğiniz doğalgazdı oda geldi. Bizle birlikte devir değişti. Artık Çorum’da ne varsa ilçelerimizde de o var” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim