Sokak ve caddelerde asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Ortaköy Belediyesi, ilçe meydanı ile park ve bahçe düzenlemelerini de hız kesmeden sürdürüyor.

Son olarak Cumhuriyet Meydanı’na park, saat kulesi, süs havuzları ve tören alanı ile bir bütünlük sağlayacak şekilde taş döşemesi yapılıyor.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, meydandaki taş döşeme işlemini, Kurban Bayramı öncesinde tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

İlçede devam eden üst yapı çalışmalarına ilişkin bilgi veren Başkan İsbir, şunları dile getirdi:

“Göreve geldiğimizde ara ve ana yollarla alp yapı, elektrik hattının yeraltına alınması, içme suyu 5 km asbest boru değişimi ve yağmur suları gibi alt yapı hizmetlerinin büyük bir bölümü, yeni mobese kameraları ile devam ederken, şehir içi yol projemizin istinat duvar yapımı, sulama kanalları ve yağmur suyu kanalları bitirilmiş olacaktır. Tahminen üst asfalt ve kaldırımlarla birlikte 2 aylık sürede şehirleşmenin çok büyük bir bölümü bitmiş olacak ve ilçenin çehresi değişecek. Şu anda meydan düzenlemesi ve tören alanı Kurban Bayramı’na yetiştirilmeye çalışılıyor. Göreve geldiğimizden bu yana 34 proje gerçekleştirdik. Hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Halımız önümüzdeki 11 ay içerisinde daha güzel, temiz ve bakımlı bir Ortaköy görecek.”(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim