Ortaköy’de bir dizi Belediye hizmetlerini yerinde görmek için ilçeye giden Milletvekili Ceylan, Ötegeçe mevkiinde yapılan mesire alanını da yerinde gördü.

22 kamelya, bekçi kulübesi ve 200 m2 alana sahip içerisinde dinlenme odaları, toplantı salonu, duş yeri ve tuvaletleri bulunan alanları ayrı ayrı gezerek Belediye Başkanı Taner İsbir’den bilgi aldı.

Başkan İsbir, 16 hektarlık alana Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından mesire alanı yapıldığını belirterek, “Biz de Belediye olarak 2 km’lik mesafede bulunan su kaynağını genişleterek suyumuzu mesire alanına ulaştırdık. İçme suyu deposu yaptık. Meydan çeşmesi ve küçük bir oyun sahası çimlendirerek hizmete sunduk. 3 km’lik yol genişletme ve ıslah çalışmaları yaptık. Ancak yolun kumlanması için imkânımız kalmadı. Mesire alanına ulaşımı sağlayan bu yolun kumlanması gerekiyor.” dedi.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da mesire alanını çok beğendiğini belirterek, “Çorum’dan ve çevre il ve ilçelerden buraya doğayı görmek ve piknik yapmak için gelmek isteyenler olur. Belediyemiz kısıtlı imkânları ile çok güzel hizmetler veriyor. Ortaköy, 2014 Mart’ından önceki geri kalmışlık kabuğunu kırdı, hızla gelişmeye devam ediyor ve bizler de ilçeye her konuda desteği veriyoruz. 3 km’lik bu yolun kumlanması ve çocuk oyun grubunun verilmesi için elimizden geleni yaparak desteklerimize devam edeceğiz.” diye konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim