AK Parti eski İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’ın ilçe ziyaretleri kapsamında Ortaköy AK Parti Teşkilatı’nı ziyareti sırasında bir konuşma yapan Taner İsbir, ilçeye yapılan hizmetler hakkında bilgiler vererek, Ortaköy’ün tarihindeki en büyük yatırımları aldığına dikkati çekti.
Ceylan’ın AK Parti içerisinde 13 yıllık geçmişine ve mücadelesine bizzat tanık olduğunun altını çizen İsbir, üyelikten başlayarak bir süre Merkez İlçe Başkanlığı, 2 dönem de il başkanlığı yapan Ceylan’ın partinin tozunu yuta yuta, emek vere vere bu noktaya kadar geldiğini ifade etti.
“Ceylan hiçbir zaman AK Parti davasına ihanet etmedi, bu sevdadan hiç vazgeçmedi. Görevini şaibesiz, dedikoduya meydan vermeden yaptı, hakkını anasının ak sütü gibi helal ettirerek partiyi bu noktaya kadar getirdi. Dik duruşu ve kararlılığıyla taktir topladı” diyen İsbir, katkıları nedeniyle teşekkürlerini sunarak bundan sonra da yolunun açık olmasını diledi.
Taner İsbir, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“Ahmet Sami Ceylan, Ortaköy için elinden geleni yapmıştır. Bu ilçede hakkı büyüktür.
Çorum-Ortaköy yolu ilk defa ciddi bir şekilde ele alındı. Bu yıl içerisinde yol genişletme çalışmaları yapılacak, 2016 yılında da Cemilbey-Ortaköy güzergahı değiştirilecek. Ortaköy İlçesi kuruldu kurulalı ilk defa bu kadar ciddiye alındı, ilk defa bu kadar yatırım gördü. Pınarlı göleti miadını doldurduğundan dolayı yeni gölet çalışmaları başladı, 2017 yılında bu çorak topraklar suyla tanışacak ve üreticilerimizin yüzü gülecek. Kapalı sistem boru ile araziler sulanacak. Ayrıca 55 yıldır ilçenin su boruları değişmiyordu. Bu durum ilçenin kanayan yarasıydı. Şimdi bu duruma da el atıldı, 4 km’lik boru değişim çalışmaları başladı. Ortaköy’ün hem sulama, hem de içme suyu sorununa neşter vuruldu.
Tüm bu hizmetler için Ahmet Sami Ceylan ile milletvekillerimizin büyük desteğini gördük. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır.”
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim