AK Parti eski Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Ortaköy’ün son yıllarda tarihinde görmediği hizmetleri aldığını belirterek, ilçeyi geleceğe hazırlamak, geliştirmek, diğer ilçelerin seviyesine ulaştırmak için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını söyledi.
Ahmet Sami Ceylan, ilçelere teşekkür ve helalleşme ziyaretleri kapsamında Ortaköy’ü ziyaret ederek partililer ve vatandaşlarla buluştu.
Ortaköy’de büyük bir ilgiyle karşılanan Ceylan, parti binasında ilçe halkına ve partililere seslendi.
Ortaköy’ün her tarafının kilit taşı ile döşeneceğinin altını çizen Ceylan, “Yapılması gereken yatırımlar aslında biraz geç başladı. Biraz hızlı koşturacağız ve geri kalmışlık görüntüsü sergileyen bu ilçeyi diğer ilçelerin seviyesine ulaştıracağız” dedi.
AK Parti’nin 2009 seçimlerinde Ortaköy’de 7. parti olduğunu hatırlatan Ceylan, 30 Mart 2014 seçimlerinde ise birinci parti olduklarını söyledi.
30 Mart yerel seçimlerinde büyük bir çaba göstererek, ilçe halkının da yoğun desteği ile büyük bir başarıya imza attıklarının altını çizen Ceylan, “Bugüne kadar bu davaya hizmet ettiniz, birlikte yol yürüdük, ekmek yedik su içtik. Eğer sizler üzerinde hakkım varsa benden yana helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin” diye konuştu.
Haziran ayında yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinin ülke için ne derece önemli olduğundan da bahseden Ceylan, vesayet rejiminin kalkması, milletin yönettiği devlet sisteminin devam etmesi, gelişmenin, özgürleşmenin önünde engel teşkil eden Anayasa’nın değiştirilmesi için güçlü bir şekilde yeniden iktidara gelmek, en az 330 milletvekiline sahip olmak gerektiğini vurguladı. Ceylan Ortaköy halkından seçimlere asılmalarını, partinin başarısını daha üst noktalara çekmek için kenetlenmelerini istedi.
Konuşmaların ardından eski İl Başkanı Ceylan, partililerden haklarını helal etmesini isteyerek parti binasından ayrıldı.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim