1 Kasım seçimlerinin hazırlık çalışmalarını sürdüren Milletvekili Adayı Ceylan, çalışma arkadaşlarıyla birlikte Ortaköy İlçesi’nin Karahacip Köyü’ne ziyaret etti.
Daha önce belde olan, ancak 30 Mart 2014 seçimleriyle birlikte kapanarak köy haline dönüşen Karahacip’te vatandaşlarla sohbet eden, onların sorunlarını dinleyen Ceylan, köy halkına seslenerek 1 Kasım seçimlerinde partisine destek istedi.
Ceylan, Karahacip Muhtarı Servet Atmaca’dan da sorunlar ve talepler hakkında bilgi aldı.
Ceylan’a Karacahip ziyareti sırasında; AK Parti İl Başkan Yardımcıları; Eyüp Arslan, Adnan Armağan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Ünal Nalçacı, Şahin Yıldız, Mehmet Yetim, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Alagöz, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri; Şerif Şentürk, Cemal Bıyık, Gençlik Kolları Üyeleri ile çok sayıda partili eşlik etti.
Karahaciplilere seslenen Ceylan, AK Parti’nin 13 yıllık iktidarı boyunca gerek ülkemize, gerekse Çorum’a çok güzel hizmetler getirildiğini belirterek, bu hizmetlerin, yatırımların korunması, devamının gelmesi için AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olması gerektiğini belirterek, bu nedenle 1 Kasım seçimlerinin bir milat olduğunu söyledi.
Son yıllarda Çorum’da kilittaşı konusunda atağa geçildiğini belirten Ceylan, Çorum’un 759 köyünün tamamının kilittaşına kavuşacağını, köylerin kilit parke taşı ile birlikte çamurdan kurtulduğunu kaydetti.
“Köylerin tamamında şebekeli içme suyu mevcut. 2002 yılında iktidara geldiğimizde köylerin yüzde 17’sinde şebekeli içme suyu varken, bu rakam şu anda yüzde 100 seviyesinde” diyen Ceylan, köylerin altyapı eksikliklerinin büyük ölçüde çözüldüğünü, köylerin refah seviyesinin, yaşam standardının yükseltildiğini anlattı.
Türkiye’nin son günlerde zor bir süreç yaşadığını, gerek ekonomik gidişat, gerek terör sorunu, gerekse istikrardaki tıkanıklık nedeniyle birtakım sorunlar yaşandığını anlatan Ceylan, bu süreçten millet olarak birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz, kenetlenmemiz gerektiğini bildirdi. Partililerden davaya sahip çıkmalarını isteyen Ceylan, bu sıkıntılı dönemin ancak AK Parti ile atlatılabileceğini vurguladı.
Ceylan, 13 yıllık kazanımların kaybolmaması ve devamının gelmesi için AK Parti’nin yeniden, tek başına ve güçlü bir şekilde iktidar olması gerektiğini söyledi.
Tek başına iktidar olan en kötü hükümetin bile en iyi koalisyondan iyi olduğunun altını çizen Ceylan, Türkiye’de ortaklık kültürünün olmadığını, çift başlı hükümetin karar almada ve uygulamada başarılı olamadığını, Türkiye’de geçmiş yıllarda bunun birçok örneğinin görüldüğünü anlattı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim