Önceki gün de Ortaköy İlçesi’nde Danışma Toplantısı yapıldı. Toplantıya Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, Ortaköy’den sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Urhan, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İşbir, Ortaköy İlçe Başkanı Osman Kara, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

İl Başkan Yardımcısı Murat Günay Başkanlığı’nda Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse’nin de içinde yer aldığı divanın oluşturulmasının ardından kürsüye gelen İlçe Başkanı Osman Kara, ilçe teşkilatı olarak yaptıkları faaliyetleri anlattı. İlçe Başkanı Kara, ilçedeki bazı sıkıntıları da dile getirirken, milli şair Mehmet Akif Ersoy’un bir şiirinden mısralarla konuşmasını bitirdi.

Kadın ve gençlik kolları başkanlarının da kısa birer selamlama konuşması yaptığı toplantıda partililer de sorunlarını aktardılar.

Toplantıda son olarak da İl Başkanı Mehmet Karadağ kürsüye çıktı. Karadağ, teşkilat çalışmalarıyla ilgili bilgileri paylaşırken, ardından da genel bir durum değerlendirmesi yaptı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim