Ziyarete Vali Kılıç ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Özel İdare Genel Sekreteri Recep Cıplak, İl Mahalli İdareler Müdürü Nihat Özarslan da katıldı.

İlk olarak Oğuzlar Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Vekili Tayfun Deli’den brifing alan Vali Necmeddin Kılıç, ilçe şube başkanları, merkez ve köy mahalle muhtarlarıyla toplantıda bir araya gelerek mahalle ve köylerin sorunlarını dinleyip talep ve istekler konusunda beraberinde gelen daire amirlerini talimat verdi.

Oğuzlar Halk Eğitim Merkezine de giden Vali Kılıç, Kadın İstihdamı Projesi kapsamında İş-Kur tarafından desteklenen reçel ve marmelat kursundaki kursiyerlerle görüşerek onlardan çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Oğuzlar esnafını da ziyaret eden Vali Kılıç, onlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Oğuzlar ilçesi Esnaf ve Sanatkârlar Başkanı İbrahim Kabalak’ ı da ziyaret eden vali Necmeddin Kılıç, çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Vali Kılıç daha sonra Belediye Başkanı Orhan Ateş’ten ilçe hakkında brifing aldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim