Toplantı öncesinde Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Oğuzlar Kaymakamlığı ve Oğuzlar Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ederek yaşanan gelişmelere ilişkin fikir alışverişinde bulundu.
İlk olarak Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş’i ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversite’de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunarak sadece merkezde değil, ilçelerde yer alan birimlerin de her geçen gün başarılı çalışmalara imza attıklarını belirtti.
Üniversite’nin ilçelerle birlikte hızla büyüdüğünü ifade eden Alkan, bu çerçevede Obruk Barajı çevresinde yakın zamanda faaliyete geçirilmesi planlanan Su Sporları ve Su Ürünleri Merkezi’nin hem Üniversite hem de Oğuzlar ilçesi için büyük önem arz ettiğini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Belediye olarak üniversiteye her anlamda her türlü desteği vermek istediklerini ve üniversiteyle yapılacak iş birliklerinden büyük bir memnuniyet duyacaklarını ifade etti.
Ardından Oğuzlar Kaymakamı Servet Gün’ü ziyaret eden Alkan, Üniversite’nin şehirle bütünleşerek yaptığı çalışmalarla bulunduğu bölgeye yarar sağlama inancıyla hareket ettiğini belirterek, “Oğuzlar ilçemizde bulunan merkezimizde de çok başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine olan inancım tam” dedi.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim