İç Anadolu Belediyeler Birliği’nin encümen üyeliği seçimleri Antalya’da düzenlenen bilgilendirme ile gerçekleştirildi. Üçüncü kez göreve talip olan Başkan Orhan Ateş, 130 belediye başkanının oyunu alarak tekrar encümen üyeliğine seçildi.

Oylarıyla kendisine destek veren meslektaşlarına teşekkür eden Orhan Ateş, “Şahsımı aday gösteren ve oylarıyla destek vererek beni bu göreve seçen başta Yenimahalle Belediye Başkanımız, İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Fethi Yaşar’a İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim Çoruk' a İç Anadolu Belediyeler Birliği üyesi 130 belediye Başkanı arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan birlikte encümen üyeliğine seçilen meslektaşlarını da kutlayan Orhan Ateş, “Birlikte encümen üyeliğine seçilen Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanımız sayın Kazım Kürt'u Aksaray Taşpınar Belediye Başkanımız Cihan Yücel'i, Afyon Dazkırı Belediye Başkanınız İsmail Taylan'ı kutluyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Çoruma ve Çorumluya yakışanı yaparak arkadaşlarımın güvenine layık olacağım” diye konuştu.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim