Oğuzlar CHP İlçe Başkanı Osman Güllü’nün de eşlik ettiği Meclis ziyareti ile ilgili bilgiler veren Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Meclis’teki Grup toplantısına katıldıklarını, toplantı sonrası ise Milletvekili Tufan Köse ile birlikte Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştüklerini söyledi.

Ziyarette Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’na ilçenin sorunlarını iletme fırsatı bulduklarını da belirten Ateş, ayrıca 7 Nisan'da Çorum'da yapılacak şeker mitingi ile ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

VEKİLLERE OĞUZLAR'IN SORUNLARINI AKTARDILAR

“Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu bizlerle yakından ilgilendi” diyen Orhan Ateş, Oğuzlar Heyeti’nin Meclis çıkarmasına ilişkin şu bilgileri verdi:

“Genel Başkanımızı ziyaretimizin ardından TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Milletvekili Tufan Köse, Çorum Milletvekili Sayın Ahmet Sami Ceylan ve Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'la birlikte Çorum'un ortak renklerini bir araya getirdik. ‘Söz konusu Çorum ise gerisi teferruattır’ diyen vekillerimizle ilçemizin sorunlarını masaya yatırma fırsatı bulduk.

Sayın vekillerimiz çözüm yolları konusunda söz verirlerken, ‘Bizim için diğer ilçeler ne ise Oğuzlar da aynıdır’ diyerek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman Oğuzlar halkının yanında olacaklarını ifade ettiler.

Sayın milletvekillerimize, gerek ekibimize yemek dahil çeşitli ikramlarda bulunmaları, gerekse göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı, Oğuzlar halkı adına teşekkür ediyorum.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim