CHP Oğuzlar İlçe Başkanı Osman Güllü, Oğuzlar Belediye Meclis Üyesi Aydın Uysal ve Çarşı Mahallesi Muhtarı Ömer Hantal’la birlikte Başkan Külcü’yü ziyaret eden Orhan Ateş, “Oğuzlar halkı adına Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye çok teşekkür ediyorum. Oğuzlar için önemli bir yere sahip olan Ayşe Hatun Camiinin restorasyonunun yanında çevre düzenlemesi, abdesthane ve tuvaletlerin yapım çalışmaları Çorum Belediyemiz tarafından gerçekleştiriliyor” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Külcü de yaptığı konuşmada “Çorum Belediyesi, Çorum’u bir bütün olarak gördüklerini ve merkezde yaptıkları çalışmaları ilçelere de götürdüklerini söyledi. Tüm ilçelerde asfalt, tretuvar, park, yeşil alan, yürüyüş yolu gibi çalışmaların camilerin onarımını da yaptıklarının altını çizen Başkan Külcü, “Asıl olan bu millete, bu devlete hizmet etme makamında olanların o makamlarının gereğini yerine getirmesi, en iyi şekilde hizmet etmesidir” dedi.

Caminin çevre düzenlemesi, tadilat ve tamirat işlerinin yaklaşık 492 bin TL’ye malolacağını belirten Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş ziyaret sonunda Başkan Muzaffer Külcü’ye Oğuzlar cevizi ile turşusu hediye etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim