Taraflar arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi uyarınca Oğuzlar Belediyesi’nde çalışan işçilerin maaşlarına yüzde 22 zam yapıldı.

Toplu iş sözleşmesi imza törenine Belediye Başkanı Orhan Ateş, Belediye-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mehmet Şen, Sendika İşyeri Temsilcisi Emir Yunus Basmacı ve işçiler katıldı.

İmza töreninin ardından konuşan Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, emeğe ve emekçiye her zaman saygı duyduklarını belirterek, “İşçimizi enflasyona ezdirmedik.” dedi.

Oğuzlar Belediyesi’nde çalışan işçilerin maaşlarına yüzde 22 zam yaptıklarını vurgulayan Başkan Ateş, “Belediyemizle Belediye-İş Sendikası arasındaki görüşmeleri tamamladık. İşçi kardeşlerimizin, verdiğimiz zamlardan duydukları memnuniyet bizi de mutlu etti.” diye konuştu.

Belediye-İş Sendikası Çorum Şubesi Başkanı Mehmet Şen ise “Toplu iş sözleşmesi görüşmeleri süresince emeği geçen herkese, başta Sayın Belediye Başkanımız Orhan Ateş, Muhasebe Müdürümüz Mehmet Bakırcı ve Sendika İşyeri Temsilcimiz Emir Yunus Basmacı ile bu süreçte bizlere güvenerek hep destek veren tüm işçi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu toplu iş sözleşmemizin başta çalışan işçi arkadaşlarımıza, Oğuzlar Belediyemize ve Sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Belediye-İş Sendikası İşyeri Temsilcisi Emir Yunus Basmacı da toplu iş sözleşmesinin tüm tarafların anlayışıyla güzel bir şekilde sonuçlandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş ve Belediye-İş Sendikası Şube başkanı Mehmet Şen’e teşekkür etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim